Thursday, February 25, 2010

J to the low


Foto: popgoestheweek.com


Dandu-ma ieri pe diverse site-uri americane de barfe si alte alea, dau peste stirea ca Sony Music a renuntat sa serviciile stimatiei JLO. Adicatelea, pe scurt, fata a primit una bucata sut in fund de la casa de discuri (intre noi fie vorba, nu cred ca a durut-o pre tare, ca partea dorsala e destul de mare cat sa amortizeze si cazaturi live, as you may remember). Cum? marea diva? atotputernica si stiutoarea jenny? Vai, vai ce tragedie. Vezi ce face o sarcina din cariera unei artiste? A plecat in glorie sa faca odrasle si cand s-a intors nu prea mai era loc si pentru ea. Cum s-a aflat preaminunata veste, toti boggerii de peste Ocean au inceput sa isi dea cu parerea, care mai de care mai cunoscator. Preaminunata pseudo-cantareata s-a simtit nevoita sa iasa cu un comunicat de presa, vazand potopul de misto-uri la adresa ei. Cica "they parted ways amicably". Yeah right, si eu sunt Alba-ca-Zapada.
Treaba cred ca a stat cam asa: tanti a stat un pic cam prea mult pe bara facand pe mamica si a cam pierdut trenul. Plus ca timpul petrecut acasa nu i-a priit, caci piesele noi sunt cel putin penibile. Prin urmare, cei de la Sony kicked her ass.
So, no more Jenny for a while...bine, cica si-a gasit casa de discuri noua si scoate albumul Love? in vara. Hm..om trai si om vedea (ne rugam toti sa nu care cumva sa fi ajuns pe la o alta ilustra casa de discuri extrem de universala).

No comments:

Post a Comment