Tuesday, April 9, 2013

Kim Kardashian vs the ex gold digger boyfriend




Foto: vh1.com


Toti au auzit, chiar si aici, pe plaiuri mioritice, de Kim Kardashian. Ce face ea insa, mai exact, este destul de greu de explicat si cam neinteresant. Cert este ca a devenit cu adevarat celebra gratie sex-tape-ului pe care l-a filmat alaturi de boyfriend-ul de atunci, obscurul Ray J (fratele lui Brandy). Un sex tape de altfel extrem de bine aruncat in piata, atat ca timing, cat si, daca ne gandim la strategia de a "scapa" filmarea, by accident, prin tot online-ul. Si de aici, cum s-ar spune, restul e istorie. 6 ani mai tarziu, cu un reality show de succes la activ, domnisoara tine prima pagina a ziarelor americane, si nu numai, cu povestile sale de amor, scandaluri, subiecte inventate samd. Ce sa mai, e un fel de Bianca Dragusanu, varianta glam-hollywood, mult mai bogata, celebra, frumoasa (natural, nu ajutata de bisturiu) si mai smart, fie macar si pt "nasul de afacerista" pe care a dovedit din plin ca il are.

Bun, trecand peste aceasta introducere despre personajul in cauza, revenim la stirea zilei. Daca ea a devenit celebra in urma sex tape-ului, nu acelasi lucru se poate spune si despre partenerul sau de cearsaf, pseudo-rapper-ul Ray J. Acesta s-a scaldat in semi-obscuritate din 2007, anul in care filmarea a fost facuta publica, pana in prezent. Mai o relatie cu Whitney Houston (usoara sa ii fie tarana), mai o incercare lamentabila de come back muzical, mai un scandal cu sora etc etc.

Ei bine, cum nimic altceva nu a parut sa functioneze, omul s-a reintors la a lui Kim in incercarea disperata de a mai face un ban in plus, a mai starni macar un dram de interes si pentru el si a sa cariera muzicala. Si s-a gandit sa scoata o piesa noua (I Hit it First), dedicatie speciala pentru doamna –inca maritata cu un nea caisa, dar insarcinata cu plodul lui nea Kanye West – Versurile say it all, ca sa zic asa :

"She might move on to rappers and ball players, but we all know I hit it first… I hit it, I hit it."
"I hit it north, with her ass goin' south, but now baby chose to go west."


Cum lumea s-a inflamat destul de repede, iar bloggerii de peste Ocean mai mai ca au facut scurta la mana de la atatea Play-uri date piesei, nu de alta, dar sa se documenteze si ei inainte sa se apuce a umple online-ul cu pareri care mai de care, pseudo – rapper-ul Ray J s-a sucit peste noapte si repejor a iesit sa trambiteze cum ca actually, piesa nu e despre Kimmy cea frumoasa devenita mai mare ca o vacuta din reclamele Milka de cand e gravida. Nu, de fapt, piesa e asa, un fel de generalizare, e un concept. Sure, poate in wonderland, acolo unde domnul e mare artist, Kim Kardashian actually does something for a living, iar Kanye West nu se imbraca precum un fake gay in disguise.

So there u have it…si la americani se intampla chestii demne de Can Can TV, aceasta Meca locala a stirilor cu tate, nebuni, oligofreni si pitipoance.

No comments:

Post a Comment