Tuesday, June 25, 2013

Madalina + Gerard = Love


Foto: JustJared.com

Si ce mai vuia presa din Romania, care mai de care mai haters, cum ca vai, Doamne, Gerard-marelestardehollywood- dumped our own Madalina si ca el isi face de cap cu diverse alte domnisoare in timp ce ea, saraca, statea ascunsa sub un pom si isi ineca amarul numarnd petalele de floare de nu-ma-uita.

Well, talk about sursele bine puse la punct si profesionalismul romanesc. Ca deh, romanu' e mai hater de felu' lui, sa moara capra vecinului, de ce sa fie fericita aia cu starul de Hollywood?! Ce, a uitat ca a plecat de la coada vacii? Las' sa o paraseasca, merita, nu e ea de nasul lui. Si multe altele, din acelasi registru.

Ei bine, dragi cunoscatori, ei bine, nu e asa. Ca s-or fi certat oamenii, ca, deh, se mai intampla...asa o fi. Tot omu' se mai cearta. Dar de la asta pana a trambita sus si tare ca el a parasit-o, aruncand-o ca pe o ceapa degerata..well, drumul e lung. Dovada: niste poze cu ei in Roma, very lovey-dovey, surprinse in weekendul ce tocmai a trecut. Ah, nu, nu surprinse de presa romaneasca..pai voi ce credeati?! Pozele au fost facute de americani, eu le-am gasit pe JustJared.
Acum ramane de vazut cat o sa le ia romanilor sa se prinda de stirea asta.. Probabil ca intre timp, cei doi se mai cearta si impaca de cateva ori...sau se depart de tot.

No comments:

Post a Comment