Tuesday, November 26, 2013

Diana, sau cum ar arata Brandon daca ar fi femeie


Diana..nu, nu zeita, actrita. Da, stiu, multe Diane actrite sunt around, insa eu voiam sa zic despre Diana Agron, cea care a devenit faimoasa all thanks to Glee. Ea este domnisoara care apare in cel mai recent clip semnat The Killers- Just Another Girl.
Nu sunt o fana a serialului mai sus mentionat, am vazut-o recent pe Agron in cel mai nou film cu De Niro si Michelle Pfeiffer, The Family, nu m-a impresionat prea tare.

foto: buzzworthy.mtv.com

Deci nu despre talentele sale vreau eu sa vorbesc acum, ci despre ideea clipului Just Another Girl. Regizorul a transformat-o pe Diana Agron intr-o versiune feminina a lui Brandon Flowers, aceasta luand diverse infatisari, in timp ce trece prin intreaga istorie a trupei si, implicit, a aparitiilor lui Flowers. La un moment dat devii usor confuz atunci cand, pe langa dra Diana, in cateva cadre apare si Brandon Flowers dar, nu-i asa, domnisoarele fane ale trupei si ale distinsului domn (ok, recunosc, i am one of them) ar fi plans in batista daca fata lui de papusa masculina nu s-ar zari deloc.

Piesa asta e misto, e la fel ca multe alte cantece The Killers. Flowers dovedeste inca odata ca e si un foarte bun compozitor si ca el reprezinta trade mark-ul trupei. Just Another Girl este una dintre cele doua piese noi (alaturi de Shot At The Night) incluse pe albumul de Greatest Hits lansat de formatia din Las Vegas - Direct Hits -


Ii iubesc pe The Killers. Ii iubesc din 2004, de la Hot Fuss, am toate albumele lor acasa, le stiu pe dinafara, mi se pare ca tot ce scot suna exemplar. In 2009 i-am vazut si la Bucuresti, atunci cand au cantat la B'estfest. Si nu o sa uit niciodata momentul ala in care ei s-au suit pe scena (15 minute mai tarziu decat era programat) si au inceput sa cante Human. Si puhoaie de oameni au rasarit de prin te miri ce colt in care se ascundeau de potopul pornit si au inceput sa alerge prin ploaia torentiala, ca sa ii vada, sa ii asculte, sa se bucure de muzica lor. A fost o imagine care mi-a ramas intiparita in minte, nu o sa o uit niciodata, e ca o poza pe care am atarnat-o de un perete al sufletului meu si acolo va ramane forever and ever.si da, pentru ei mi-am stricat o pereche de sandale albastre din piele intoarsa pe care le cumparasem cu 3 zile inainte. And i am a woman obsessed in love with her shoes, ca sa fie si mai evident cat de departe as duce sacrificiul meu pentru The Killers.

Revenind la videoclipul in cauza, mi s-a parut interesant ca abia dupa ce am vazut-o intr-un clip al unei formatii pe care o ador, am remarcat-o cu adevarat pe aceasta Diana Agron. Si pe cuvant ca e frumoasa tare, e sexy pana si cu mustata aia din clip, si are asa o aura de starleta in devenire. Only time will tell daca she'll make it or not, insa for sure she did a hell of a job in acest videoclip.



Enjoy!

No comments:

Post a Comment