Wednesday, November 27, 2013

Adam Levine, cel mai sexy din parcare!


foto:nydailynews.com

Ca in fiecare an, revista People - aceasta semi-fituica americana de mare succes ce scrie despre celebritartile de la ei fix cum vor sa citeasca coafezele si casnicele lor in timp ce mai baga un burger la microunde si mai zappeaza pe E! Channel, alternand intre The Kardashians si Fashion Police in timp ce numara cate operatii estetice si-a mai facut saptamana asta Joan Rivers (deh, daca Oprah nu mai e pe post, se reorienteaza si publicul de la ei cum poate)- si-a desemnat alegerea pentru Sexiest Man Alive. De-a lungul celor aproape 40 de ani de existenta ai revistei, de acest titlu s-au mai bucurat distinsi domni precum Mel Gibson, Tom Cruise, Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon sau, mai recent, Bradley Cooper si Channing Tatum. Iar anul asta cel incoronat a fost Adam Levine, solistul celor de la Maroon 5 si unul dintre juratii de la Vocea Americii.

Interesant de analizat cum i-a crescut cota domnului de cand cu Vocea Americii. Cam cum s-a intamplat la noi cu Brenciu..sigur, pastrand proportiile. De altfel, Adam recunostea intr-un interviu ca, de cand cu Vocea, lumea il striga pe nume pe strada si ca nu mai e doar solistul de la trupa aia rock (ma rog, asta cu rock-ul si Maroon 5 e discutabila, e ca si cum ai zice ca Vunk si Voltaj canta muzica rock).

Adam e cool, e sexy, e tatutat, e pe val. Ok, e rocker, dar e un rocker cuminte, cat sa il placa si mamele americance, nu s-a auzit de el ca se drogheaza sau cade lat in fiecare seara de la tonele de alcool consumate. Singurul lui viciu par a fi supermodelele dar, oh well, who can blame him for that. Deci, bottom line, e oarecum firesc sa fie ales Sexiest Man Alive. Sunt insa convinsa ca desi acum 3-4 ani arata la fel de sexy, nu ar fi avut nicio sansa..noroc cu The Voice!

PS: wishful thinking: 2014' Sexiest Man Alive: Brandon Flowers <3

No comments:

Post a Comment