Monday, December 2, 2013

Taylor Swift, Printul fermecat si rocker-ul usor obosit


foto: www.mirror.co.uk

Pe 26 noiembrie a avut loc, unde altundeva decat la Londra, unul dintre multele baluri/gale si alte impopotonari cu care se mai ocupa din cand in cand familia regala britanica.

Acum ca, de ceva vreme, pacea si linitea s-a abatut asupra celor mai popluare capete regale din lume (ok, exceptand micile escapade ale lui Ginger Boy, aka Printul Harry, fara de care, nu, familia asta ar fi si mai plictisitoare decat e), oamenii se preocupa mai ales cu evenimente caritabile si alte intamplari de soi.

Winter Whites Gala s-a intamplat la Palatul Kensington, prilej bun pentru Printul William sa iasa la rampa si sa mai decoreze cateva celebritati pentru te miri ce acte de caritate si intrajutorare.

Nimic nou si nemaivazut pana cand, iata, s-a produs si cireasa de pe tort. Adica ce? Pai se ia una bucata rocker middle aged (adica Jon Bon Jovi), i se da chitara ce l-a facut celebru, se suie pe scena semi-impovizata de la balul cu pricina si da-i si canta. Acompaniament pe masura: Taylor Swift, mai teapana si searbada ca de obicei (cu un ranjet pe fata de ziceai ca era lipit cu super glue) si al lor, al tuturor print galant, William. Ce a urmat? un semi-sincron, un Bon Jovi mai obosit ca de obicei, ce se caznea cu disperare sa ii acopere pe aia doi napastuiti de soarta. Ok, lui William sa ii dam benefit of a doubt-ul, omu' e capatana regala, nu solist. Dar Taylor...Taylor?!! I swear, fetita aia (caci femeie nu o pot numai nici acum, nici peste 20 de ani) e una dintre intamplarile industriei muzicale a ultimilor ani pe care eu pur si simplu nu o inteleg. Fata asta nu mai evolueaza deloc? Era ok sa se imbrace ca printesele si sa cante despre feti frumosi la 17 ani, dar acum, la 24 de ani, nu mai are nicio scuza. Cate piese sa mai scrie despre fosti iubiti?! Move on, dear, we don't care. Poate daca ai zice si tu upfront despre cine te bocesti acolo, in fiecare piesa, ar fi fun. Macar asa ar fi cheesy all the way.




So, there you have it: a trio made in publicity-royal heaven..NOT!

No comments:

Post a Comment